Sähköurakointia turvallisesti ja luotettavasti Helsingissä

sähköurakointi-sivun tekstiä

Kinnunen R. J. Oy on sähköalan ammattilainen Helsingin seudulla. Teemme yli kahden vuosikymmenen kokemuksella kaikki sähköurakoinnit suunnittelusta asennuksiin, korjauksiin ja huoltoihin. Olemme tunnettuja vahvasta osaamisesta, erinomaisesta työnjäljestä ja reippaista otteista. Palvelemme ensisijaisesti yritysasiakkaita ja teollisuutta, mutta teemme töitä myös yksityisille kotitalouksille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teemme niin pienet kuin suuret sähköurakat asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Kysy tarpeisiisi sopivaa sähkötyötä ja varmista avullamme urakkasi onnistuminen!

Sähköurakoinnit niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin

sähköurakoinnit

Teemme niin pienet kuin suuret sähköurakat asiakkaan toiveita ja tarpeita kunnioittaen. Koulutettu ja monipuolisen kokemuksen omaava henkilökuntamme ja uusin alan tietotaito varmistavat, että jokainen urakka toteutuu korkeatasoisella laadulla ja turvallisuudella, aina määräysten mukaisesti. Asiakastyytyväisyys on jokaisessa urakassa ensisijainen tavoitteemme, ja kanssamme hommat hoituvatkin yhteisten sopimusten mukaisesti aikatauluista budjettiin. Kauttamme saat myös kattavat sähköasennukset, lue lisää.

Sähkötöinä teemme muun muassa:

sähkötyöt tekstiä

  • sähköasennukset

  • sähköurakoinnit

  • tele- ja antenniasennukset

  • ATK-kaapeloinnit

  • kulunvalvonnat

  • paloilmoitinkaapeloinnit

  • LED-valaisimet ja -lamput.

Tilaa sähköurakointi luotettavalta sähköliikkeeltä

luotettavaa sähköurakointia -teksti

Kinnunen R. J. Oy toteuttaa sähköurakoinnit yli kahden vuosikymmenen vankalla ja monipuolisella kokemuksella. Osaavilta sähköasentajiltamme hoituvat niin pienet kuin suuretkin urakat tehokkaasti ja laadukkaasti.


Kysy tarpeisiisi sopivaa sähkötyötä ja varmista avullamme urakkasi onnistuminen! Palvelemme Helsingissä sekä joustavasti koko Uudenmaan alueella.