Sähköasennukset ammattitaidolla Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella

sähköasennukset-tekstiä

Kinnunen R. J. Oy on pitkän linjan sähköliike Helsingissä – monipuolista kokemusta alalta on kertynyt jo yli kahden vuosikymmenen ajalta. Palvelemme asiakkaitamme erilaisten sähköasennusten, -huoltojen ja -urakointien parissa koko Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Asiantuntevaa palvelua ja ammattilaisen tehokkuutta

sähköalan asiantuntevat palvelut

Muistathan, että sähköasennuksia saavat tehdä vain alan koulutetut ammattilaiset! Pieniltäkin tuntuvat sähkötyöt vaativat aina ammattitaitoisen sähköasentajan paikalle kutsumista.


Me Kinnunen R. J. Oy:llä teemme lähes kaikki sähköasennukset monenlaisiin kohteisiin Helsingin ja muun Uudenmaan alueella. Yritysten ja teollisuuden sähköasennukset ovat ydinosaamistamme ja päätoimialaamme, mutta palvelemme myös omakoti- ja rivitalotalouksia sähkötöiden ja sähköasennusten parissa. 


Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä, olipa kyseessä iso tai pieni kohde tai työ. Tarjoamme monipuolista ja asiakaslähtöistä palvelua asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittaen. Voit tilata ammattilaisemme toteuttamaan myös sähköhuollon kohteeseesi, lue lisää.

Kaikki tarvitsemasi sähköasennukset kilpailukykyiseen hintaan

sähköasennukset kilpailukykysieen hintaan

Ammattitaitoiset sähköasentajamme takaavat sen, että työn laatu ja turvallisuus ovat korkeaa tasoa. Kun tilaat sähkötyöt kauttamme, tulevat ne tehtyä aina määräysten mukaisesti.

Ota yhteyttä ja kerro työtarpeestasi, niin laskemme sinulle kilpailukykyisen kustannusarvion. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.