Sähköhuollot Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella

sähköhuollot pääkaupunkiseudulla

Kinnunen R. J. Oy tarjoaa sähköalan työt vankalla ja monipuolisella kokemuksella. Ammattitaitoiset tekijämme suoriutuvat niin pienistä kuin suuristakin urakoista tehokkaasti ja erinomaisin lopputuloksin. Tilaa meiltä sähköhuollot sekä muut sähköpalvelut kilpailukykyiseen hintaan! Palvelemme Helsingistä käsin koko Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Teollisuuden sekä asuin- ja liikekiinteistöjen sähköhuollot

sähköhuoltoa asuin- ja liiketiloihin

Kauttamme saat teollisuuden sekä asuin- ja liikekiinteistöjen sähköhuollot ja -korjaukset vuosien kokemuksella ja vankalla osaamisella.


Kohteen kuin kohteen sähköhuolto alkaa vanhojen ja huonokuntoisten, mahdollisesti vaarallistenkin sähköjohtojen ja sähkölaitteiden purkamisella – asiakkaan toiveiden mukaisesti. Purkamisen jälkeen ammattitaitoinen sähkömies asentaa uudet, turvallisemmat sähköjohdot ja -laitteet tilalle.


Huolella tehty sähköhuolto parantaa paloturvallisuutta huomattavasti, olipa kyseessä omakotitalo tai teollisuuden kohde. Vanhat ja vioittuneet sähköjohdot ja laitteet ovat aina todellinen turvallisuusriski. Muistathan, että sähköhuoltoja varten tarvitset aina paikalle alan ammattilaisen!

Ota yhteyttä osaavaan sähköasentajaan!

Osaava sähköasentaja

Kinnunen R. J. Oy toteuttaa sekä pienet että laajemmatkin sähköhuollot sekä muut sähkötyöt erilaisiin kohteisiin vankalla ammattitaidolla – pistorasioiden vaihdoista koko kiinteistön sähköjen uusimiseen. Kaiken työmme lähtökohtana ovat asiakkaan toiveet ja lopputuloksen toimivuus sekä käyttöturvallisuus.

Otathan yhteyttä, kun etsit osaavaa sähköasentajaa toteuttamaan kohteesi sähköhuollon! Päätoimialueemme ulottuu joustavasti Helsingistä koko Uudenmaan alueelle.