Luotettava sähkömies Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella

sähkömies-sivun viiva

Kinnunen R. J. Oy on palvellut asiakkaitaan sähkötöiden parissa jo yli 20 vuoden ajan. Olemme tunnettuja kiitettävän hyvästä työnjäljestä sekä reippaasta aikataulustamme. Toimipaikkamme sijaitsee Itä-Pasilassa, josta käsin palvelemme asiakkaitamme Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella.


Tilaa sähkötyöt ammattitaitoiselta sähkömieheltä!

Ota yhteyttä

Sähköhuollot ja erilaiset korjaustyöt turvallisesti

sähköhuolto ja korjaustyöt tekstiä

Kokeneet ja ammatissaan taitavat sähkömiehemme tekevät teollisuuden ja asuin- sekä liikekiinteistöjen erilaiset sähköhuolto- ja korjaustyöt. Sähköhuoltoon kuuluvat vanhan sähköjärjestelmän sähköjohtojen ja sähkölaitteiden purkutyöt. 


Purkutöiden jälkeen ammattitaitoinen sähköasentaja tekee uusien ja turvallisten sähköjohtojen ja -laitteiden asennustyöt. Huolellisesti asennettu ja nykyaikainen sähköjärjestelmä parantaa kiinteistön paloturvallisuutta.

Toteutamme pienet ja suuret sähköhuollot aina pistorasian vaihdoista koko kiinteistön sähköjärjestelmän uusimiseen asti – luotettavasti ja laadulla.

Sähkösuunnittelua pieniin ja suuriin kohteisiin

sähkösuunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme sähkösuunnittelupalvelua kokemuksen tuomalla varmuudella. Teemme laajatkin sähkösuunnitelmat palvelemaan kohteen nykyisiä ja tulevia tarpeita. 


Suunnittelijan tehtävänä on löytää sellaiset tekniset ratkaisut, jotka palvelevat asiakasta käytännön tasolla ja ovat mahdollisimman kustannustehokkaita. Hyvässä sähkösuunnittelussa huomioidaan kohteen elinkaarikustannukset ja mahdollisuudet tuleviin muutoksiin.

Mikäli tarvitset asiantuntevan sähkösuunnittelijan palveluita, ota yhteyttä yritykseemme! Kerromme mielellämme lisää kohdekiinteistön sähköjärjestelmän tilavarauksista, turvallisista ja ajanmukaisista sähköratkaisuista sekä uusimmasta tietojärjestelmätekniikasta.

Ota yhteyttä osaavaan sähkömieheen!

sähkömiehen yhteystiedot

Ammattitaitoinen sähkömies toteuttaa niin pienet kuin suuretkin sähkötyöt asiantuntijan tehokkuudella turvallisuutta ja ratkaisujen toimivuutta unohtamatta. Tilatessasi sähköpalvelut Kinnunen R. J. Oy:ltä saat paikalle taitavan sähkömiehen, joka hoitaa kohteesi sähköt kuntoon luotettavasti ja laadulla.


Ota yhteyttä ja kerro työtarpeestasi! Vastaamme mielellämme myös kaikkiin kysymyksiin sekä tiedusteluihin. Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella.

Kaikki yhteystiedot